Operation Time

Our Fikahouse & Healthbar hours

Måndag - Torsdag: 7:00-8:30

Friday: 7:00-16:00

Lörd –Sönd: 9:00-14:00

Contact Us

Södra Torggatan 8

34336 Älmhult

Tel. Number: +46735467246

Raw Food for Life

förmedlar helhetssyn på kropp och själ. I ett nära samarbete med yogainstruktörer, coacher, massörer, personliga tränare m fl. erbjuder vi ett helhetskoncept för hälsa och välmående både till företag och privatkunder.

Copyright @ All Rights Reserved

OUR STORY

Meet

OUR TEAM

Cecilia Andris, är grundare av Raw. Erfarenheter och studier av raw food, yoga, Ayurveda och personlig utveckling har lett till den livsstil hon har. Cecilia lever som raw vegan och upplever själv, men även i sina möten med kunder, vilken betydelse kosten har för människans välbefinnande.

Ni finner Cecilia överallt på Raw; i köket, butiken, på workshops och föreläsningar eller på språng att leverera Raws produkter till våra återförsäljare.

 

Shona Maggio är grundare av The Greenhouse och ingår i ett nära samarbete med Cecilia. Båda delar ett stort engagemang och en vision om att kunna vara med och skapa en bättre vardag för alla er. Det är det som är är drivkraften i deras arbete.

 

Discover

OUR STORY

Raw Food i ett holistiskt perspektiv

Intresset för hållbar kost ökar markant i Sverige och världen. Vi är fler och fler som söker alternativ till processad och besprutad mat och forskning visar att gluten, vitt socker och mejeriprodukter inte alls gynnar oss på bästa sätt. Raw har funnits i 4 år och vår resa började med ett brinnande intresse för hälsosam kost, träning och välbefinnande i vardagen. Vi ser också vikten av hållbarhet för både människan och miljön omkring oss. Att även andra visade intresse för detta gjorde att vi såg ett stort behov av att erbjuda alternativ till den kost som serveras både hemma och i offentliga sammanhang. Högfrekvent kost i kombination med utövande av motion, mindfulness och yoga kan skapa en skön känsla i kroppen med hög energinivå och mentalt välmående.

Drivkraften hos oss på Raw är att skapa möjligheter för er alla att få uppleva den känslan.

 

 

Cecilia Andris

Shona Maggio